Web Analytics Made Easy - Statcounter

معرفی کانون‌های برتر در جلب مشارکت‌ها در مسابقات کتابخوانی ستاد فهما، رونمایی از پوستر «القدس لنا» با تصویر سردار حاج قاسم سلیمانی و پیام رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد ازجمله اخبار حوزه مسجد در ۳۱ اردیبهشت‌ماه است.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، آنچه در ادامه می آید مروری است بر اخبار این حوزه در سی و یکمین روز از اردیبهشت ماه ۹۹:

 

روز قدس پیام‌آور وحدت مسلمانان جهان در برابر رژیم اشغال‌گر صهیونیستی است

 

 

 

آخرین جمعه ماه مبارک رمضان از سوی امام خمینی(ره) به عنوان روز قدس نامگذاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روز یادآور حمایت مسلمین جهان از پاره تن اسلام «فلسطین» است.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر «حبیب‌رضا ارزانی»، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، در آستانه روز قدس، پیامی صادر کرده است، متن این پیام به شرح ذیل است:

 

 

بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ‌المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَ ما بَدَّلوا تَبدیلًا

 

در میان مؤمنان مردانی هستند که بر سر عهدی که با خدا بستند صادقانه ایستاده‌اند؛ بعضی پیمان خود را به آخر بردند (و در راه او شربت شهادت نوشیدند) و بعضی دیگر در انتظارند و هرگز تغییر و تبدیلی در عهد و پیمان خود ندادند. (احزاب، 23)

 

بی‌شک پیام روز جهانی قدس پیام وحدت، انسجام و قیام مسلمانان جهان در برابر ظلم، تجاوز و اشغالگری مستکبران، به‌ویژه رژیم اشغالگر صهیونیستی است. حضرت امام خمینی (ره) در شرایطی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را روز قدس نامگذاری فرمودند که استکبار جهانی در نظر داشت مسلمانان را از طرق مختلف تحت فشار قرار دهد تا موضوع اشغال قدس شریف و سرزمین فلسطین به فراموشی سپرده شود.

 

یکی از اقدامات مستکبران، اشغال بیت‌المقدس و مسجدالاقصی بود که اولین قبله مسلمین و جایی است که رسول گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) در شب معراج سوار بر بُراق بدانجا سفر کرد.

 

سرزمین فلسطین، قدس شریف و مسجدالاقصی امروزه به مدد انتفاضه و مقاومت اسلامی و همراهی آزادگان جهان به‌ویژه امت و انقلاب اسلامی ایران، موفق به اثبات حقّانیّت خود و رسوایی رژیم ددمنش صهیونیستی شده و روز قدس، این یادگار ارزنده معمار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، فرصتی مناسب است تا جهانیان هرچه بیش‌تر، از مظلومیت ملّت مسلمان فلسطین و عمق جنایت‌های صهیونیست‌های غاصب و حامیان آن آگاه گردند.

 

امسال درحالی به استقبال روز جهانی قدس می‌رویم که جهان درگیر مقابله با ویروس منحوس کرونا می‌باشد و امکان راهپیمایی و حضور میدانی در اقصی‌نقاط جهان وجود ندارد. از این‌روی در روز جهانی قدس، همراه با مسلمانان شجاع، آگاه و انقلابی؛ ضمن هم‌دردی با مردم فلسطین و با تبعیت از منویات حکیمانه رهبر آزادگان و مسلمانان جهان، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی)؛ آزادی قدس شریف، سرزمین‌های اشغالی فلسطین و پیروزی همه مظلومان و ظلم‌ستیزان را بر استکبار و مستکبرین جهان، از خداوند متعال مسألت می‌نماییم.

 

اینجانب به نمایندگی از خانواده عظیم کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور و با امید به پیروزی خون بر شمشیر و فرا رسیدن این روز شریف را به مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)، ملت شریف و انقلابی ایران اسلامی و امت مسلمان، انقلابی و مبارز سرزمین‌های اشغالی و قدس شریف تبریک عرض می‌نمایم. 

 

نَصرُ مِن اللهِ و فَتحٌ قریب

حبیب‌رضا ارزانی -مشاور وزیر و رییس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور

 

مسابقات کتابخوانی ستاد فهما برترین‌های خود را شناخت/ کانون‌های برتر در جلب مشارکت‌ها

 

 

 

«سعید سعادتی» در گفتگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان از اعلام نتایج مسابقات کتابخوانی ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور خبر داد و اظهار کرد: ستاد فهما در ایام شیوع کرونا و قرنطینه خانگی و به منظور غنی سازی اوقات حضور خانواده ها در منزل برای مقابله با این ویروس منحوس، اقدام به برگزاری مسابقات متعدد کتابخوانی کرد.

 

معاون فرهنگی هنری ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور تصریح کرد: در مسابقه کتابخوانی «دغدغه های فرهنگی» 36 هزار و 73 نفر، در مسابقه کتابخوانی «گام دوم انقلاب اسلامی» 6218 نفر و در مسابقه کتابخوانی «حماسه حسینی» 2698 نفر شرکت کردند.

 

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقه «ادب حضور» ویژه ماه مبارک رمضان همچنان ادامه دارد، گفت: اسامی برگزیدگان این مسابقات از طریق پورتال بچه های مسجد اعلام می شود.

 

سعادتی درباره کانون هایی که بیشترین میزان مشارکت در این مسابقات کتابخوانی را داشته اند، خاطرنشان کرد: کانون های فرهنگی هنری «منتظران ظهور» استان فارس، «ابوذر» تهران، «امام حسین(ع)» آذربایجان شرقی، «حجت بن الحسن(عج)» چهارمحال و بختیاری، «امام حسن مجتبی(ع)» خوزستان و «ثنا» در استان قم بیشترین میزان شرکت کننده را در این مسابقات داشته اند.

 

رونمایی از پوستر «القدس لنا» با تصویر سردار حاج قاسم سلیمانی

 

آیین رونمایی از پوستر «القدس لنا» صبح سه شنبه، ۳۰ اردیبهشت، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب‌رضا ارزانی، برگزار شد.

 

حجت الاسلام دکتر «حبیب رضا ارزانی» در حاشیه آیین رونمایی از این پوستر که در آستانه آخرین جمعه ماه مبارک رمضان برگزار می‌شد، گفت: سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از شاهکارهای امام خمینی(ره) را پایه‌گذاری روز قدس بر می‌شمرد و آن را هم تراز با روز پیروزی انقلاب اسلامی می‌دانست.

 

 

 

مشاور وزیر و رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به نقش محوری سردار سلیمانی در دفاع از قدس شریف، اظهار کرد: روز جهانی قدس و نام گرفتن سردار سلیمانی به نام «شهید قدس» به واسطه آن است که این شهید والامقام توانست اسرائیل را از هجوم و ادامه اشغالگری به دفاع مجموعه کند و تجربه شکست را در جنگ ۲۲ روزه به آنان چشاند.

 

 

 

 

وی با اشاره به درج جمله تاریخی امام راحل مبنی بر اینکه «فلسطین پاره تن من است» در طراحی این پوستر ابراز کرد: پوستر فاخر (القدس لنا) در سایز 70×50 با نمادی از چهره سردار سرلشکر قاسم سلیمانی و تایپوگرافی واژه القدس لنا نماد جبهه مقاومت طراحی شده است.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر ارزانی، تاکید کرد: در این پوستر تصویر سردار مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی در کنار مسجدالاقصی در بیت المقدس یادآور آرمان تمامی رزمندگان اسلام برای آزادی فلسطین و نابودی رژیم جنایتکار و کودک‌کُش صهیونیستی است.

 

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، تصریح کرد: درج  تصویری از قله کوه در این پوستر، نماد صلابت و استواری جبهه مقاومت در تحقق آرمان و آرزوی دیرینه مسلمانان و آزادیخواهان جهان برای آزاد سازی قبله اول مسلمانان پس از ۷۲ سال اشغال بی‌رحمانه است .

 

وی با اشاره به تولید محتوا اطلاع رسانی و حضور فعال کانون های مساجد در گستره شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی در پاسداشت این روز جهانی با عنوان پویش روز قدس، خاطرنشان کرد: بر اساس تصمیم ستاد ملی کرونا، اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد در شهرهای وضعیت سفید و با رعایت پروتکل های بهداشتی، انزجار خود را از سیاست های ددمنشانه رژیم جعلی اسرائیل اعلام می کنند.

 

نماز عید فطر در ۲۲۰ مسجد شهرستان ری برگزار می‌شود

 

 

حجت الاسلام «علی کنگرلو» با بیان اینکه با توجه به شرایط کنونی و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: نمازگزاران تا جای ممکن از فضای باز مساجد برای برگزاری نماز عید فطر استفاده کرده و نکات بهداشتی را برای حفظ سلامت خود و دیگران رعایت کنند.

 

وی افزود: رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش و اقامه نماز در حداقل زمان ممکن از اقدامات پیش بینی شده برای برگزاری این مراسم به شمار می‌رود تا نمازگران با آرامش خاطر و بدون دغدغه به این فریضه دینی بپردازند.

 

رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ری با تاکید بر اینکه نمازگزاران در روز عید فطر از پخش نذورات در بین افراد خودداری کنند، خاطر نشان کرد: نمازگزاران در هنگام اقامه نماز به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی از مُهر و وسایل شخصی مورد نیاز خود استفاده کنند.

 

وی تاکید کرد: نمازگزاران از ماسک و دستکش استفاده و از نزدیک شدن به یکدیگر خودداری کنند تا سلامت خود و دیگران را به مخاطره نیندازند.

 

گفتنی است، شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب استان تهران واقع شده است.

 

این شهرستان با وجود حرمین حضرت عبدالعظیم(ع) و امام خمینی (ره) یکی از شهرهای مذهبی کشور محسوب می‌شود.

 

اختصاص هزینه مراسم‌های افطاری به کمک مومنانه برای ۲ هزار خانواده

 

حجت الاسلام«سیدحامد علم الهدی» در گفت وگو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مسجد حضرت مهدی(عج) (واقع در خیابان ستارخان) پیرامون رزمایش مواسات و همدلی مومنانه، اظهار کرد: کمک به نیازمندان در مسجد حضرت مهدی(عج) سابقه طولانی دارد، سال های گذشته این اقدام توسط خیریه مسجد انجام می شد، اما امسال با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر کمک های مومنانه به مستمندان در ماه مبارک رمضان این عمل با مشارکت مردم به صورت وسیع تر در سه مرحله در حال انجام است.

 

امام جماعت مسجد حضرت مهدی(عج) بیان کرد: با همت پایگاه بسیج  و خیریه مسجد حضرت مهدی(عج) قبل از ماه مبارک رمضان مبالغ بالایی برای خریداری اقلامی همچون برنج، روغن، ماکارانی، سویا، حبوبات و دیگر مواد غذایی جمع آوری شد. تاکنون دو مرحله از این بسته های معیشتی در میان نیازمندان مناطق حاشیه ای شهرستان های استان تهران شامل رباط کریم و ورامین توزیع شده است و مرحله سوم توزیع سبدهای معیشتی نیز در آستانه عید سعید فطر انجام خواهد شد. پیش بینی ما این است که در مجموع قریب به دو هزار نیازمند از این کمک رسانی ها بهره مند شوند.

 

حجت الاسلام علم الهدی با بیان اینکه کمک های مومنانه به نیازمندان در سیره ائمه اطهار(ع) نیز مورد توجه بوده است، ادامه داد: با نگاه به سیره عملی امیرالمومنین(ع)، امام سجاد(ع) و امام جعفرصادق(ع) و دیگر ائمه اطهار(ع) می بینیم که این حضرات(ع) به شخصه آذوقه مستمندان را به دوش می گرفتند و در تاریکی شب به در منازل آنها می بردند، در صورتی که آنها می توانستند، از طریق شاگردان و مریدانشان این اقدام را انجام دهند، ولی خودشان اهتمام به این عمل داشتند. ما نیز باید با تاسی از آن حضرات(ع) به این موضوع توجه کنیم که خودمان به شکل آبرومندانه سبد کالا را در منازل این افراد به آنها تحویل دهیم، تا آبرو و کرامت آنها حفظ شود.

 

وی بر لزوم استمرار کمک های مومنانه به نیازمندان تاکید کرد و گفت: نهادهایی همانند کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی به تنهایی نمی توانند چنین حرکت خداپسندانه ای را در چنین گستره ای انجام دهند، به همین جهت باید از ظرفیت مردمی برای این اقدام مومنانه استفاده کرد. ضمن اینکه امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا سفره های افطاری در بسیاری از مساجد و خانواده ها لغو و به جای آن سبدهای کالا تهیه و میان نیازمندان و مساکین توزیع شد.

 

امام جماعت مسجد حضرت مهدی(عج) در ادامه به اقدامات صورت گرفته از سوی این مسجد برای مهار ویروس کرونا اشاره و اضافه کرد: از همان آغاز شیوع ویروس کرونا، فعالان مسجد حضرت مهدی(عج) روزانه اقدام به ضدعفونی و گندزدایی خیابان ها و محلات پیرامونی مسجد کردند و توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونی، تولید ماسک و دستکش برای مردم را با برپایی ایستگاه های صلواتی انجام دادند.

 

وی در پایان درباره فعالیت های مسجد بعد از سپری شدن دوران کرونا، خاطرنشان کرد: مسجد حضرت مهدی(عج) جزو مساجد فعالی است که با دارا بودن کتابخانه فعال، مرکز خیریه و تحت پوشش قرار دادن 200 خانوار، صندوق قرض الحسنه، پایگاه بسیج خواهران و برادران فعالیت های چشمگیری را در مناسبت ها در منطقه ستارخان انجام می دهد که شیوع ویروس کرونا موجب شد برنامه های آن به صورت مجازی دنبال شود.

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: ستاد فهما بسته خبری کانون های فرهنگی هنری مساجد ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور رئیس ستاد هماهنگی کانون مسابقات کتابخوانی مسجد حضرت مهدی عج حاج قاسم سلیمانی ماه مبارک رمضان کانون های مساجد انقلاب اسلامی روز جهانی قدس حجت الاسلام ویروس کرونا امام خمینی القدس لنا ستاد فهما قدس شریف عید فطر روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۹۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مساجد به عنوان‌مهمترین پایگاه اسلامی در جامعه است و نقش مهمی در آموزش، تربیت و ایجاد نزدیکی بین مسلمانان دارند.لازم به ذکر است که همواره در روایات از مساجد به بزرگی یاد شده است و یکی ازرسالت های پیامبر اکرم (ص) پس از دریافت وحی الهی و رسانیدن آن به مردم، ایجاد پایگاهی به نام مسجد بود تا مکانی برای عبادت و تشکیل اجتماعات اسلامی و مردمی باشد. بعد از آن بود که مسلمانان در نماز جماعت که در مساجد برگزار می شد، روح تربیت ونشاط را در جامعه به وضوح مشاهده کردند.

الهه یداللهی (دکتری روان‌شناسی سلامت، دانشگاه تهران) و محبوبه سعیدی (دکتری مهندسی صنایع، دانشگاه علوم و تحقیقات تهران) در مقاله‌ای با عنوان «تجربه زیستی‌ از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد؛ بستری برای رشد و تعالی خانواده و ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی محلات» به این موضوع اشاره می‌کند که جذب کودکان و نوجوانان به مسجد افتخار برای فعالان این عرصه است.

* موانع جذب جوانان و نوجوانان به مسجد

در این پژوهش آمده است که از جمله موانع جذب نوجوانان و جوانان به مسجد و دوری از مکان‌ها و مراکز دینی که مهم‌ترین دلیل بی‌علاقگی به امور مذهبی و انحراف در بین آنها است نداشتن جهان‌بینی مطلوب و فقدان بینش صحیح در این موضوع است.

در ادامه آمده است که بعد از جنگ تحمیلی به خاطر نبود برنامه ریزی درست و بی اعتنایی به مسجد در جذب جوانان ضعیف عمل کرده است. امروزه با تغییر نیازهای نسل جوان و تحول روحیات آن‌ها، نقش بارز مسجد به عنوان کانون تربیت دینی جوانان به روشنی مشخص می گردد. یک نوجوان در قرن بیست و یکم با بحران هویت دینی و فرهنگی روبرو می‌شود و با هجمه فرهنگی بیگانگان دست و پنجه نرم می کند. 

این پژوهشگر می‌نویسد مسجد می‌تواند به روح پرسشگر و کنجکاو جوان پاسخی درخور و متناسب با نیازهایش بدهد و الگوی درستی از دین و فرهنگ ایرانی-اسلامی به او معرفی کند.

* تاثیر محل احداث مساجد بر گرایش جوانان به آن

در ادامه باید گفت مسوولان باید درساخت مساجد تا حد زیادی مداخله کنند و انتخاب محل احداث نقشه ی مورد نظر، امکانات و فضای سبز آن و ... باید اصولی و فکرشده باشد و احداث مسجد در کوچه و پس کوچه ها و با مساحت کم یکی از موارد سوت و کوری آن است و رغبتی در دل جوانان ایجاد نخواهد کرد. مسجد و نمازخانه باید احساسات و خاطره های زیبا و به یاد ماندنی را برای همه به ویژه نوجوانان و جوانان تداعی کند.

باید تدابیری اندیشیده شود که نوجوانان و جوانان، مسجد را محل آرامش‌بخش بدانند تا با انگیزه و علاقه به آن روی آورند

در این راستا باید تدابیری اندیشیده شود که نوجوانان و جوانان، مسجد را محل آرامش‌بخش بدانند تا با انگیزه و علاقه به آن روی آورند. استفاده از  معماری زیبای سنتی ایرانی-اسلامی نیز در فضای مساجد با توجه به روحیه زیباپسند جوانان می تواند احساسات و خاطرات خوشایند را در نوجوانان و جوانان زنده کند و این خود باعث جذب جوانان به سوی مسجد است.

* تاثیر حضور مادران در مساجد و علاقه‌مندی نوجوانان

در این پژوهش آمده است که حضور مادران در مساجد باعث انس فرزندان با مسجد است. این عمل مادران به شکل عملی نشان‌دهنده محوریت دین و اهمیت اجتماعات دینی در زندگی است.

شهید مطهری در این زمینه می نویسد: «بچه را باید در محیط مشوّق‏ نماز خواندن برد. به تجربه ثابت شده است که اگر بچه به مسجد نرود، اگر در جمع نباشد و نماز خواندن جمع را نبیند، به این کار تشویق نمی‌‏شود، چون اصلًا حضور در جمع مشوّق انسان است. آدم بزرگ هم‏ وقتى خودش را در جمع اهل عبادت می‌بیند، روح عبادت بیشترى پیدا مى‏‌کند، بچه که دیگر بیشتر تحت تأثیر است. متأسفانه کم رفتن ما به مساجد و معابد و مجالس دینى و اینکه بچه‌‏ها کمتر در مجالس مذهبى شرکت مى‏‌کنند، سبب مى‌‏شود که اینها از ابتدا رغبت به عبادت پیدا نکنند.»

یدالهی و سعیدی در این مقاله از رویکرد پدیدارشناسی استفاده کرده‌اند تا روشن شود که درک و برداشتِ مادران دربار رضایت‌مندی از استفاده از فضای کار اشتراکی مادر و کودک در مساجد چقدر است و تا چه اندازه موفق شده است بستری برای رشد و تعالی خانواده و ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی محلات با حضور در مساجد است.

* بهترین راه برای حضور مادران و کودکان در مساجد

این گزارش مطرح می‌کند که بهترین راه برای حضور مادران و کودکان این است که خود مسجد نگهداری کودکان در ساعات اقامه نماز را به عهده بگیرد و از تمام ظرفیت خود برای فراهم شدن شرایط این حضور استفاده کند. بهترین روش این است که در ساخت مساجد  فضای بازی و آرامش برای کودکان در نظر گرفته شود.

این گزارش ادامه می‌دهد که با اختصاص دادن بخشی از مساجد به کودکان و مدیریت آن بستر مناسب و جذابی برای مادران و کودکان فراهم خواهد شد و در راستای این مهم بعدها در سن‌های بالاتر نیز با مشارکت نوجوانان و جوانان در مساجد روبرو خواهیم شد.  

بدین‌ترتیب نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که برقراری فضاهای کار اشتراکی مادر و کودک در مساجد به بهبود در فرایند جذب مخاطب به مسجد و تثبیت و رشد علاقه به مسجد و فرهنگ اسلامی در دل کودک منجر خواهد شد.

گفتنی است، یافته‌های این پژوهش در همایش «همایش ملی مسجد و نظم اجتماعی در ایران» ارائه شده، این همایش توسط پژوهشگاه فرهنگ هنر و راتباطات اسفند 1402 برگزار شده است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی برترین‌های مسابقات مینی گلف کشور در اصفهان
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • معرفی برترین‌های مسابقات پرش با اسب جام صدران پیشرو